Nieuws

Zilver voor Lisennes op het Concours Mondial de Bruxelles!

30-05-2012

De Clairet de Lisennes 2011 is nog maar een paar maanden op fles en heeft er weer een medaille bij!
lees hier het volledig artikel

 

 


Mail & Win: De groene toekomst van Hotel Pulitzer

30-05-2012

Een voorbeeld van een samenwerking met een duurzame onderneming is de samenwerking tussen de Wijnsalon van Hotel Pulitzer met Terra Vitis wijnen.
Mail & Win: De groene toekomst van Hotel Pulitzer » Enjoy and do 


Goud en zilver voor de rose wijnen van Lisennes!

10-04-2012

Een wijncadeau met een personal touch

04-11-2011

“Hoe verrassend is het om een wijnfles cadeau te krijgen, die bij opening van de verpakking plots gaat praten met zowaar de echte stem van de gever.“

Een idee waar Ferencz Deli al enige tijd mee rond liep. In samenwerking met Lively Liquids is dit verder uitgewerkt. Het bedrijf Lively Liquids heeft de pratende wijnfles als cadeau concept ontwikkeld voor de Terra Vitis Wine Company. Via een chip kan de gever zijn of haar persoonlijke boodschap of wens van 15 seconden lang eenvoudig opnemen. Zo kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw wijncadeau.

Om “wijn tot leven”  te brengen heeft Lively Liquids meerdere verpakkingsvormen ontwikkeld, die stuk voor stuk het geven en genieten van wijn tot een opwindende belevenis maken. Vooralsnog wordt alleen de verpakking voor één fles aangeboden. Klik hier voor meer  informatie over Lively Liquids.


Roc de L’Aigle

04-09-2011

We introduceren een serie fantastische wijnen uit de Lanquedoc onder de naam Roc de L’Aigle (de steenarend).

De steenarend heeft zijn habitat in Zuid Frankrijk (de streek Roussillon/Tuchan) en wordt met uitsterven bedreigd. Lokale natuurbeschermers hebben met de wijnboeren een plan ontwikkeld (en uitgevoerd) om de overlevingskansen van die soort te waarborgen. Die wijnboeren worden vertegenwoordigd door het huis Mont Tauch en in samenwerking met hen gaan we dit project ondersteunen door middel van het in de markt zetten van de lijn “Roc de L’Aigle”. Op de etiketten de afbeelding van de arend, op het backlabel het verhaal erachter.

 


Femmes Divines

30-08-2011

Wist u dat 60-70% van de wijnen worden aangeschaft door vrouwen?

Daarom wordt in samenwerking met Nicole Helmans een lijn van vrouwenwijnen opgezet. Wijnen van vrouwen voor vrouwen.
Femmes Divines wil de vrouwelijke wijnmaker onder de aandacht brengen en haar kracht en onderscheidend vermogen in de gevestigde wijnwereld tonen. Steeds meer vrouwen zijn leidend in de wijngaarden en zij dragen zorg voor verfijnde nuances in de nieuw geoogste wijnen.
Zij stellen zich graag aan u voor op wijnbeurzen en evenementen op de locaties van de Terra Vitis Wineclubs. De eerste gelegenheid hiervoor is de Dranken Pakket Expo 2011 in Houten, Nicole zal hier aanwezig zijn om dit nieuwe concept aan u te presenteren.

Dranken Pakket Expo 2011 vindt plaats op zondag 11 en maandag 12 september 2011 in Expo Houten te Houten. Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.    http://www.drankenpakketexpo.nl/

Terra Vitis denkt met Femmes Divines een nieuwe aanpak gevonden te hebben die de vrouw aan zal spreken.


Mode & Wijn, Rinsma Fashion Plaza & Terra Vitis

16-08-2011

Dat de wijn- en fashionwereld dicht bij elkaar liggen wordt steeds vaker duidelijk als de grote mondiale modehuizen weer eens een exquise gang over de catwalk organiseren. De grandeur van een deux-pièces van King Louie (verkrijgbaar bij Rinsma Fashion Plaza) op de catwalk  is als een bezoek aan een beroemd wijnhuis, waar een premier grand cru wordt ontkurkt.

Niet voor niets zijn er de bekende uitspraken als:

  • “Like haute couture, every wine is unique, made of the personality of it’s designer”,
  • “Zoals stof op de huid is, is wijn op de tong”  en
  • “Wijn rijdt mee op de fashionability van een land”.

Het zegt alles over de allure van beide werelden.

En daarom heeft Rinsma Fashion Plaza gekozen voor Terra Vitis,

http://www.rinsmafashion.nl

 


Terra Vitis Selection Originale

24-07-2011

Ferencz heeft in Frankrijk voor het eerst zijn eigen wijnen geblend!

Het resultaat is de Terra Vitis Sélection Originale en er is een witte, rose en rode variant.


Meer informatie »


Terra Vitis Wijnsalon in het Pulitzer Hotel Amsterdam

24-07-2011

Het tophotel Pulitzer Amsterdam opent 12 mei haar nieuwe Terra Vitis Wijnsalon. De Oude Apotheek in het hotel staat centraal bij de introductie van een vernieuwend Wine & Food concept in en zal tevens thuisbasis zijn van de Terra Vitis Wineclub Amsterdam.
Locatie »


Exclusieve samenwerking De Monnik Dranken

24-07-2011

Sinds 1 april verkoopt De Monnik Dranken als exclusieve groothandel partner de nieuwe Terra Vitis ‘huis’wijnen. De Monnik is een drankengroothandel en tevens familiebedrijf uit Oldenzaal met een distributienetwerk van 600 slijterijen in Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft met zijn uitgebreide assortiment een grote naam opgebouwd in de drankenwereld. De verkoop van Terra Vitis neemt met deze samenwerking zo een behoorlijke vlucht. De Monnik Dranken is onder de indruk van de filosofie van Terra Vitis en heeft dan ook zeer bewust gekozen voor Terra Vitis.